Lenka Kačmárová

Aké máte pocity z ONLINE festivalového života? Zúčastnite sa nášho výskumu

Tento ročník festivalu je výnimočný. Prebieha online formou v improvizovaných podmienkach kín, ktoré si tvoríme my sami. Nevidíme sa na živo, nediskutujeme na živo a hostia sa k nám prihovárajú iba prostredníctvom obrazoviek. Všetko je to nové ako pre vás, tak aj pre nás.

Celú túto novú situáciu sme sa rozhodli spoznať hlbšie. Na to ale budeme potrebovať vás – našich divákov. Zaujímajú nás vaše pocity a dojmy. Chceme vás preto poprosiť, aby ste po každom pozretom filme vyplnili tento dotazník.

Našim cieľom je zistiť, ako na vás filmy z programu Jedného sveta zapôsobili, čo s vami robí online forma festivalu a ako môžeme festival vylepšiť v budúcnosti.

Nemalo by vám to zabrať viac ako 7 minút. Vyplnením dotazníka nám pomôžete zlepšiť festival, ale zároveň prispejete k rozšíreniu vedeckého poznania. Výskum organizujeme v spolupráci s Ústavom verejnej politiky Fakulty sociálnych a ekonomických vied Univerzity Komenského.

Ďakujeme vám!

ORGANIZÁTORI

One World

FINANČNÍ PARTNERI

SLSP

PARTNERI

IOMGoOutbkisDAFilmskino lumiereFTF VŠMUkino mladosťA4TeledataMareenaVagusMyslímÚNaSSFFUKsvet medzi riadkamislidoBiela pastelka logo

HLAVNÍ MEDIÁLNI PARTNERI

MEDIÁLNI PARTNERI

Nota Bene