Lenka Kačmárová

Podporte s nami poctivých výrobcov

Tento rok si Jeden svet vychutnáte z pohodlia vašich domovov. Ak žijete v Bratislave, pripravili sme si pre vás tri festivalové špeciály. Ich kúpou podporíte kvalitné slovenské ale aj zahraničné produkty a zároveň si spríjemníte váš filmový zážitok.

Špeciály pre pivných fajnšmekrov od Pivovaru u Ábela

V Eshope Pivovaru u Ábela teraz nájdete jedinečný festivalový balíček:

  • Krabica 8 rôznych pív s nálepkou Jedného sveta: Frajmark, Račišdorfer, Ompr, Cigorka, Cvipoch, Šintr, Hepa, Cajch
  • K tomu pohár v hodnote 5€ a doprava zdarma
  • Kúpiť si ho môžete za 35.00 € (namiesto pôvodných 41€)

Odporúčame si spraviť zásoby dopredu:

  • Rozvoz v Bratislave bude fungovať v stredu a piatok (primárne v čase 10:00 – 16:00) s možnosťou individuálnej dohody telefonicky na čísle +421 948 438 257.
  • Rozvoz do Trnavy a obcí v smere na Trnavu bude prebiehať vo štvrtky (primárne v čase 12:00-18:00) s možnosťou individuálnej dohody telefonicky na čísle +421 948 438 257.

Osobný odber:

  • Ak uprednostňujete osobný odber, pri nákupe nad 20 € na mieste získate zľavu 20%.
  • Osobný odber je počas týždňa k dispozícii v čase 16:00-22:00, cez víkend v čase 12:00-22:00 (resp. podľa individuálnej dohody).

Poriadna dávka vitamínov s Vegget Microfarm

Vegget Microfarm pre vás nazbiera čerstvú sezónnu zeleninu a bylinky podľa vášho výberu. Pozeranie filmov si vďaka nim môžete spríjemniť šálkou čerstvého šalviového čaju, chutným šalátom alebo smoothie.

V tomto objednávacom formulári si môžete vybrať svoj sezónny box s návodom a receptárom, alebo si vyskladať vlastný. Ako špeciálny festivalový gurmánsky bonus dostanete v cene aj Vegget microfarm Kimči z lokálnej zeleniny.

Minimálna objednávka 20 (doprava v cene). Na termíne dovozu/vyzdvihnutia sa dohodnete priamo s Filipom, Luciou a Šimonom z Vegget Microfarm.

Trochu okorenenia z Blízkeho východu s Jasmin Al Shaam

Počas Jedného sveta s nami budete môcť ochutnať aj originálnu levantskú kuchyňu z oblasti Sýrie, Palestíny, Jordánska a Libanonu. Stolovanie v arabskom svete je v prvom rade spoločenský zážitok, tak spomaľte, pustite si dobrý film a vychutnajte si jedinečnú chuť Blízkeho východu.

V rámci festivalového špeciálu máte 20% zľavu. Platí pre tieto jedlá (ceny sú po zľave):

HUMMUS TANIERE

  • Hummus Falafel tanier 350g – Cícerová nátierka s falafelom podávaná s arabským chlebom: 4,80€
  • Hummus Shawarma Dajaj 350g – Cícerová nátierka s marinovanými kúskami kuraciehomäsa podávaná s arabským chlebom: 5,80€

SENDVIČE

  • Falafel Sendvič 400 g: Arabský chlieb plnený falafelom, hummusom a zeleninou podávaný s hranolkami a tahini omáčkou: 3,60€
  • Shawarma Dajaj Sendvič 400 g: Arabský chlieb plnený marinovaným kuracími kúskami, zeleninou podávaný s hranolkami s cesnakou omáčkou: 3,80€

Objednávajte si na telefónom čísle +421 902 800 010 od pondelka do soboty v čase 11:00 – 21:00 počas celého trvania festivalu. Pre zefektívnenie objednávok odporúčame 2 hodiny dopredu.

Cena donášky:

  • Ružinov, Petržalka, Karlová Ves: 2,50€
  • Staré mesto: 1,50€

Na zdravie a dobrú chuť!

ORGANIZÁTORI

One World

FINANČNÍ PARTNERI

SLSP

PARTNERI

IOMGoOutbkisDAFilmskino lumiereFTF VŠMUkino mladosťA4TeledataMareenaVagusMyslímÚNaSSFFUKsvet medzi riadkamislidoBiela pastelka logo

HLAVNÍ MEDIÁLNI PARTNERI

MEDIÁLNI PARTNERI

Nota Bene