Lenka Kačmárová

Posilnite s Jedným svetom spoločenský dopad dokumentov

Industry program tento rok pilotne prepojí slovenských a českých dokumentaristov s potenciálnymi donormi, neziskovými organizáciami, médiami, odborníkmi na konkrétne témy a dokumentárne kampane. Nesie príznačný názov – Dni zmeny a počas festivalového týždňa (5.-11. novembra) týmto jedinečným spojením filmárom otvorí svet spoločenského dopadu dokumentárnych filmov. Ten už má v USA (Impact Docs Award), Anglicku (Doc Society) a Holandsku (Movies That Matter: Take on Film & Impact) dobrú tradíciu a prvé výsledky.

Chcete byť jeho súčasťou na Slovensku? Prihláste sa s vlastným dokumentárnym projektom (vo vývoji, v produkcii alebo postprodukcii) prostredníctvom tohto FORMULÁRA najneskôr do 15. augusta a zistite, ako svojej práci dať ešte väčší význam. Program zahŕňa:

  • pozitívne prípadové štúdie;
  • individuálny a na mieru ušitý workshop pre vybrané 3 filmové projekty;
  • prednášky;
  • záverečnú panelovú diskusiu.

Pilotný ročník workshopu otvárame výhradne pre slovenských a českých filmárov za symbolický poplatok 100€. Podmienkou prihlásenia je vlastný dokumentárny film.

ORGANIZÁTORI

One World

FINANČNÍ PARTNERI

SLSP

PARTNERI

IOMGoOutbkisDAFilmskino lumiereFTF VŠMUkino mladosťA4TeledataMareenaVagusMyslímÚNaSSFFUKsvet medzi riadkamislidoBiela pastelka logo

HLAVNÍ MEDIÁLNI PARTNERI

MEDIÁLNI PARTNERI

Nota Bene