Zuzana Slobodová

Prihláste sa na Industry program Dni zmeny 2023

Spúšťame prihlasovanie filmových projektov na Industry Program – Dni zmeny 2023 do 15. septembra. Registrujte sa s vašim dokumentárnym, hraným a animovaným filmom.

Filmový festival Jeden svet už dva roky po sebe otvoril program pre profesionálov s názvom Dni zmeny. V tejto iniciatíve pokračujeme a otvárame prihlasovanie do tretieho ročníka, ktorý sa uskutoční počas festivalu Jeden svet 2023. 

Pozitívne prípadové štúdie iných kampaní filmov so spoločenským dopadom

Zámerom Dní zmeny je prepájanie tvorcov a tvorkýň filmov s potencionálnymi donormi, odborníkmi na jednotlivé témy, neziskovými organizáciami, médiami a ďalšími organizáciami a jednotlivcami.  

Dni Zmeny prinesú vedomosti o spoločenskom dopade filmu

Na Dňoch zmeny 2023 si prehĺbite vedomosti o impact kampani, teda spoločenskom dopade filmu a ako s ním pracovať. Spoznáte úspešné impact kampane iných dokumentárnych filmov. Dostanete príležitosť vytvoriť impact kampaň na mieru pre svoj film spolu so slovenskými a zahraničnými odborníkmi z rôznych oblastí a prepojiť sa z rôznymi aktérmi z nezávislého a štátneho sektora.

Networking v medzinárodnom prostredí

5 dôvodov prečo sa oplatí prihlásiť sa na Dni zmeny

  1. Spoznáte úspešné impact kampane iných dokumentárnych filmov
  2. Dostanete príležitosť vytvoriť pre svoj film impact kampaň na mieru
  3. Získate cenné kontakty vrátane medzinárodných
  4. Odnesiete si množstvo nových vedomostí a perspektív
  5. Vďaka Dňom zmeny váš film môže vyvolať spoločenský dopad

Zapojte svoj filmový projekt do 15. septembra!

Inšpiráciou pre Dni zmeny je partnerský festival Movies That Matter, v Holandsku, ktorý každoročne organizuje Impact Days, ktoré dosahujú medzinárodný ohlas.  

Margje de Koning z Movies That Matter v panelovej diskusii

Tretí ročník Industry Programu pre profesionálov – Dni zmeny otvárame výhradne pre slovenských a českých filmárov a filmárky za symbolický poplatok 100€. 

ORGANIZÁTORI

One World

FINANČNÍ PARTNERI

SLSP

PARTNERI

IOMGoOutbkisDAFilmskino lumiereFTF VŠMUkino mladosťA4TeledataMareenaVagusMyslímÚNaSSFFUKsvet medzi riadkamislidoBiela pastelka logo

HLAVNÍ MEDIÁLNI PARTNERI

MEDIÁLNI PARTNERI

Nota Bene